شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.




ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان فطیر
نویسنده پیام
کاربر مفید
*



وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 280
تاریخ عضویت: Jun 2013
اعتبار: 9
سپاس کرده: 8
51 بار سپاس شده در 3 ارسال

حالت من: هیچ کدام

ارسال: #1
Star نان فطیر
آموزش نان فطیر - شیرینی پزی آکا

شیرینی پزی - انواع نان - آموزش نان فطیر


خمیر را به مدت دو ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار می دهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا زمانی که حجم آن دو برابر شود ....


مواد لازم :
آب گرم -------------------- 1/2 پیمانه
آرد ---------------------------- 4پیمانه
آب ولرم ------------------------ 2پیمانه
نمک ------------------- 1قاشق چایخوری
شکر --------------- 1/2-1 قاشق چایخوری
پورد خمیر ترش --------- 2قاشق چایخوری
روغن مایع --------------- 1قاشق سوپخوری
کنجد ----------------- مقدرای برای تزئین
گردو خرد شده -------------------- 1پیمانه
دارچین ------------------- 2قاشق سوپخوری
شکر ---------------------- 1/2 پیمانه

طرز تهیه :
1- آب گرم ، پودر خمیر ترش و یک قاشق چایخوری شکر رادرظرفی پلاستیکی ریخته و با هم مخلوط می کنیم ، سپس در جای نسبتاً گرمی بمدت پنج الی ده دقیقه قرار می دهیم تا پف کند .
2- شکر ، نمک و آب ولرم را همراه با یک پیمانه آردمخلوط کرده ، به مایه بالا اضافه نموده و مخلوط می کنیم . ده دقیقه استراحت می دهیم سپس روغن مایع را اضافه کنید .
3- باقی مانده آرد را بتدریج اضافه کرده ، خوب ورز می دهیم در حدی که خمیر به دست نچسبد . ( توجه داشته باشید که اگرخمیر به دست چسبید ، کمی آرد و روغن میاع مازاد بر پیمانه های داده شده ، اضافه می کنیم تا چسبندگی ازبین برود . در مقابل هر یک سوم پیمانه آرد مازاد ، یک قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه می کنیم .
4-خمیر را به مدت دو ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار می دهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا زمانی که حجم آن دو برابر شود .
5- فر راروی 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .
6- گلوله هایی از خمیر درست می کنیم . روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده یک گلوله را کمی با وردنه باز کرده . گردو ، دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده مقداری از مخلوط را وسط نان قرار داده لبه های نان را روی مخلوط آورده سپس پهن نموده ، در سینی چرب شده قرار می دهیم ده دقیقه بماند .
7- روی خمیر را روغن مالیده کنجدروی آن می پاشیم .
8- سینی فر را بمدت بیست وپنج الی سی دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا فطیرها پخته شودند .
9- در صورت تمایل گلوله های خمیر را کوچکتر و ناز ک تر نموده و دو گلوله را با وردنه صاف می کنیم . دو قاشق مغزی در وسط یکی از خمیرها بریزید اطراف خمیر را کمی خیس نموده خمیردوم را روی آن قرار می دهیم ، سپس با فشار انگشت لبه های دو خمیر را به هم می چسبانیم و در فر می گذاریم تا پخته شود .
ویرایش و تلخیص:آکاایران
07-09-2013 04:16 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان