شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.




ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 3.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان قندی خوشمزه
نویسنده پیام
کاربر مفید
*



وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 280
تاریخ عضویت: Jun 2013
اعتبار: 9
سپاس کرده: 8
51 بار سپاس شده در 3 ارسال

حالت من: هیچ کدام

ارسال: #1
Star نان قندی خوشمزه
نان قندی

مواد لازم:
آرد: حدود 400 گرم
سبوس گندم: 25 گرم
شکر: 150 گرم
روغن مایع: 100 گرم
آب: 80 میلی لیتر
نمک میوه: یک قاشق چایخوری(5 گرم )
تخم مرغ: یک عدد(برای تزیین )
کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:

1 – در ظرف مناسبی شکر، سبوس گندم، روغن مایع، آب ونمک میوه را با مفتول سیمی هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی به دست آید.

2 – خمیر را به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت را به شکل گرد یا مستطیل به ضخامت تقریبی 2 تا 3 میلیمتر باز کنید ودر سینی چرب شده قراردهید.

3 – روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید، تخم مرغ را بزنید تا ازلختگی در بیاید سپس روی نان بمالید و کنجد بپاشید وآن را درفر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا روی نان طلایی شود.
گردآوری پرتال اکاایران
.
07-09-2013 04:20 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان