شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.




ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلوای زنجبیلی۲
نویسنده پیام
کاربر مفید
*



وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 280
تاریخ عضویت: Jun 2013
اعتبار: 9
سپاس کرده: 8
51 بار سپاس شده در 3 ارسال

حالت من: هیچ کدام

ارسال: #1
حلوای زنجبیلی۲
حلوای زنجبیلی۲



مواد لازم:

آرد سفید مخصوص شیرینی پزی: 8 پیمانه (لیوان فرانسه)

نثار (پودر قند): سه و نیم پیمانه

روغن جامد (آب شده): یک و نیم پیمانه (حدود 4 ملاقه و نیم)

کره: نصف پیمانه (حدودا 150 گرم)

گردو: 100 گرم (حدودا یک پیمانه)

زنجبیل: 3 الی 4 قاشق غذاخوری

هل سبز: نصف قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)

پودر بادام یا پسته برای تزئین



طرز تهیه:

1- آرد را سه بار الک می کنیم. سپس در ماهیتابه (ترجیحاً مسی) با حرارت پایین تفت می دهیم تا بوی خامی اش برطرف شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد. (البته به نظر من حلوای زنجبیل آردش باید کمی تغییر رنگ بدهد و سفید نماند تا تداعی کننده رنگ کمی تیره زنجبیل باشد) بعد از حدود 20 دقیقه آرد را مجدداً الک می کنیم تا گلوله های ریز آرد از بین برود. دوباره حرارت می دهیم. این مرحله برای حلوای ما حدود 45 دقیقه طول کشید.

2- کره و روغن را در داخل آرد می ریزیم و به مدت 5 الی 7 دقیقه مجددا تفت می دهیم.



3- آرد را کنار می گذاریم تا نسبتا خنک شود.

4- پودر زنجبیل و هل را با پودر قند الک شده مخلوط می کنیم این کار باعث می شود که پودر زنجبیل به طور یکسان در حلوا پخش شود.

5- پودر قند را طی سه مرحله به آرد اضافه می کنیم و با کمک قاشق چوبی بزرگ (بعضی ها با دست هم ورز می دهند. البته به شرطی که آرد کاملا خنک شود) خوب هم می زنیم.

6- در انتها گردو را که با چاقو یا قیچی و یا به طریق ریختن در یک کیسه فریزر و له گردن با گوشت کوب خرد شده است ولی دندان گیر و کمی درشت است به حلوا اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

7- سابقا این عملیات به مرحله ریختن در قالب مستطیلی یا سینی و برش دادن و برداشتن برش ها ختم می شد. ولی یک روش تنبلانه آن هم وجود داره که ما استفاده کردیم. توی 4 قالب یخ پلاستیکی اول پودر پسته را ریختیم





و بعد حلوا را که داخل ماهی تابه 4 قسمتش کرده بودیم داخل قالبهای یخ ریختیم و با انگشت محکم فشار دادیم تا حلوا خوب منسجم بشود. سپس به مدت 4 ساعت توی یخچال قرار دادیم تا حلوا خودش رو گرفت و روغنش سفت شد.




بعد که از یخچال دراومد یک ربع در دمای اتاق ماند تا روغنی رو که به قالب چسبیده بود کمی نرم بشه. بعد یک حرکت چپ و راستی به قالب دادم و بعد سینی صاف (من از تخته آشپزخانه استفاده کردم) روی قالب گذاشتم و برش گردوندم. در صورت نیاز یک ضربه از طرف بالا بهش بزنید تا از قالب در بیاد.



8- بعد داخل کپسولها قرار بدهید. با این روش هم حلوای یک شکلی و شکیلی دارید و دیگه اصلا دور ریز نداره.



نکات:

1- به جای گردو بعضی ها از بادام هم استفاده می کنند ولی من با گردو بیشتر می پسندم.

2- روغن و کره رو ذره ای بیشتر ریختم. چون این حلوا برای مهمونی افطاری مون بود و ترسیدم که مبادا یک وقت تو دست مهمون وا بره.

3- این مقدار حلوا داخل همون قالبها حدود 58 تا حلوا داد بهمون
.....
07-10-2013 07:15 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
دوست عزیز
*



وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 23
تاریخ عضویت: Aug 2013
اعتبار: 3
سپاس کرده: 0
0 بار سپاس شده در 0 ارسال

حالت من: هیچ کدام

ارسال: #2
RE: حلوای زنجبیلی۲
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضای زهره :


خدایا جایکه میتونستی مچمو بگیری دستمو گرفتی18
08-08-2013 12:17 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star حلوای زنجبیلی۱ faranbanoo 0 1,241 07-10-2013 07:14 PM
آخرین ارسال: faranbanoo

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان