شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.




ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اش رشته
نویسنده پیام
کاربر مفید
*



وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 280
تاریخ عضویت: Jun 2013
اعتبار: 9
سپاس کرده: 8
51 بار سپاس شده در 3 ارسال

حالت من: هیچ کدام

ارسال: #1
Star اش رشته
یه آش رشته خوشمزه و جا افتاده تقدیم همه شما دوستای عزیزم تو این روزهای ماه رمضون ... سر افطار ما رو هم یادی کنین


مواد لازم:

نخود و لوبیا سفید: مجموعا 1 پ

لوبیا چیتی و قرمز: مجموعا نصف پ

عدس: نصف پ1

زیره: 1 ق

سبزی آش: 300 گرم (نیم کیلو پاک نکرده)

قلم گوساله: اختیاری

رشته آش: نصف بسته

نمک، فلفل، زردچوبه

کشک

زعفران حل شده
پیاز: 3 عدد

سیز: 1 بته ( کم وزیادش بسته به میلتون)

نعناع خشک: 3، 4 ق غ



طرز پخت:

اول از همه بگم من آش رشته پر حبوبات دوست دارم...شما می تونی مقدارش رو کم کنین.حبوبات رو بجز عدس از شب قبل جداگانه خیس کنین و چند بار آبش رو عوض کنین. عدس رو همون روز خیس کنین...
پیازها رو خلال کرده و با زرچوبه طلایی کنین.. سیر خرد شده رو هم جداگانه طلایی کنین... 4 قاشق نعناع خشک رو توی روغن گرم بریزین و کمی تفت بدین... اگه دوست دارین کمی گوشت چرخکرده رو با یه پیاز کوچک رنده شده و نمک و فلفل خوب مخلوط کنین و قلقلی های ریز درست کنین و کمی تفت بدین و کنار بذارین

هرکدوم از حبوبات رو جداگانه با 1 ق از پیاز داغ بپزین ( زمان پخت حبوبات با هم متفاوته و پختشون با هم باعث میشه یکی (نخود) نپزه و یکی (لوبیا و عدس) له بشه)... اگه دارین قلم گوساله هم میتونین توش بندازین.. آش رو خوش طعم و لعابدار میکنه... (الزامی به این آیتم نیست...من یکی از قبل توی فریزر داشتم و استفاده کردم)



وقتی حبوبات پخت ( له نشه) همه رو با هم توی یه دیگ جادار (من از دیگ مسی استفاده میکنم) بریزین، قلم رو خارج کنین و سبزی های خرد شده رو اضافه کنین. نمک، فلفل، زرچوبه یادتون نره...من زیره هم می ریزم..چون هم عطرش رو دوست دارم هم نفخ حبوبات رو می گیره.



سبزی که پخت و تغییر رنگ داد رشته ها رو خرد کنین و بریزین توی آش ( اگه آب آشتون زیاد بود قبل از ریختن رشته ها، 2 قاشق آرد رو در کمی آب سرد حل کنین و بریزین توی آش و مرتب هم بزنین تا گلوله نشه...دو تا جوش که زد رشته رو بریزین.... من معمولا آب رو مرحله به مرحله و درصورت لزوم می ریزم که در نهایت آب زیادی نداشته باشه که احتیاج به آرد داشته باشه...توضیح اینکه من آش رقیق اصلا دوست ندارم!)



رشته ها که پختن 1 قاشق از سیر داغ و نعناع داغ رو توی آش بریزین و هم بزنین .آش که جا افتاد، آماده ست..غلظت آش دلخواهه...گفتم من رقیق دوست ندارم... این رو هم درنظر بگیرین که آش از روی حرارت که برداشته بشه و توی ظرف بکشین کمی غلیظ میشه... پس دقت کنین که نه آبکی و نه خیلی غلیظ نشه... اگه غلیظ بود کمی آب جوش اضافه کنین



کشک رو با کمی آب بجوشونین و روی آش رو باهاش تزئین کنین، از پیازداغ، سیر داغ، نعناع داغ، زعفران حل شده و کوفته ریزه ها هم میتونین واسه تزئین استفاده کنین
07-10-2013 07:19 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
دوست عزیز
*



وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 23
تاریخ عضویت: Aug 2013
اعتبار: 3
سپاس کرده: 0
0 بار سپاس شده در 0 ارسال

حالت من: هیچ کدام

ارسال: #2
RE: اش رشته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضای زهره :


خدایا جایکه میتونستی مچمو بگیری دستمو گرفتی18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2013 01:27 PM، توسط زهره.)
08-08-2013 01:06 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان